Kompozitná podlaha Egger Pro Design Large Dub Waltham prírodný EPD027

35,90  / m2

29,92  bez DPH

Kvalitná kompozitná podlaha Egger Pro Design Large v dekore Dub Waltham prírodný EPD027 ponúka viac než len prirodzene a kvalitne vyzerajúcu podlahu. Svojim rustikálnym charakterom plným prasklín a hrčí sa stáva ideálnou voľbou pre vidiecky štýl. Podlaha od Egger je určená pre celý obytný priestor s vysokým stupňom namáhania: pre komerčné a verejné oblasti so stredným stupňom namáhania.

Obsah balenia: 2.54 m2

Dodanie 2-4 týždne od potvrdenia objednávky

Cena montáže podlahy závisí od miesta inštalácie a rozmerov. Pre doplnenie informácií vás budeme kontaktovať.

Chcete poradiť s nákupom alebo objednať telefonicky? Volajte 0915 732 602

Po - Pia 10:00 - 18:00 | So 9:00 - 12:00

Doprava za 30,00 € po celej SR

Jednotná cena dopravy pre všetky typy podláh.

Zdieľať
WhatsApp
Poslať emailom

Kompozitná podlaha Egger Pro Design Large Dub Waltham prírodný EPD027

Kvalitná kompozitná podlaha Egger Pro Design Large Dub Waltham prírodný EPD027 ponúka viac než len prirodzene a kvalitne vyzerajúcu podlahu. Svojim rustikálnym charakterom plným prasklín a hrčí sa stáva ideálnou voľbou pre vidiecky štýl. Odolnosť voči mikroškrabaniam a samoopraviteľný povrch zaručujú dlhú životnosť podlahy. 

Podlaha od Egger v dekore prírodného dubu je sofistikovaná, odolná a ekologická. Spoločnosť Egger je známa svojimi inováciami a modernými dizajnovými technikami, čo ju robí lídrom na trhu. Kvalitné podlahy sú výsledkom ich dlhoročnej skúsenosti a záväzku k ekologickej výrobe.

Na rozdiel od tradičných vinylových podláh ponúka táto kompozitná podlaha unikátnu vlastnosť – možnosť použitia prúdového mopu, čo ju robí ešte praktickejšou. S Egger získate nielen krásnu podlahu, ale aj spoľahlivý a praktický prvok do vášho interiéru za výhodnú cenu.

  • Odolná voči mikroškrabancom, vďaka inovatívnej vrstve opotrebenia: trieda použitia 33 pre náročné komerčné použitie, protišmykový podľa klasifikácie R10.
  • Vodeodolná až počas 72 hodín, vďaka špeciálnej štruktúre produktu s vodotesným povrchom, jadrom GreenTec Board s veľmi nízkym opuchom a systémom inštalácie Click it.
  • Udržateľná vyrobená z dreva z regionálneho, certifikovaného lesného hospodárstva – 100% bez PVC.
  • Flexibilná inštalácia, vďaka systému inštalácie Click it pre rôzne metódy inštalácie a integrovanú matricu z recyklovaného korku na zvukovú izoláciu.
  • Dokonalá izolácia zvuku v miestnosti a zlepšený chod.

Vlastnosti

Hrúbka

7,5 mm

Oderuvzdornosť

AC5/33

Odolnosť voči vode

72 hodín

Odtieň

Bledohnedá

Rozmer lamely

1292 x 246 mm

Typ montáže

Click systém

V drážka

4V

Rozmer balenia

2,54