Inšpirácie

  • Všetky
  • Novinky
  • Poradňa
  • Realizácie
Novinky, Poradňa
kvalitné kľučky alebo kvalitne klucky pre interierove a interiérové dvere

Ako si vybrať kvalitné kľučky alebo kovanie? Interiérové dvere a ich komponenty

Pri výbere interiérových dverí sa často sústredíme na štýl, farbu a materiál. Avšak, rovnako dôležité ako samotné dvere sú aj ostatné komponenty dverí ako kľučky a kovania. Špeciálne pri posuvných dverách je tým najdôležitejším komponentom práve kovanie. Správny výber týchto komponentov nie je len otázkou estetiky, ale aj funkčnosti a bezpečnosti vášho domova. V tomto článku sa pozrieme na to, prečo je kvalita kľučiek a kovaní na posuvné dvere nevyhnutná a ako si vybrať tie správne riešenia pre vaše interiérové dvere.

Ako si vybrať kvalitné kľučky alebo kovanie? Interiérové dvere a ich komponenty Celý článok »

Novinky, Poradňa
Vodeodolná podlaha vs. vodeodolný systém a ešte vodeodolna vodeodolny system

Vodeodolná podlaha a vodeodolný systém – Aký je v nich rozdiel?

Pri výbere nového podlahového riešenia pre váš domov alebo kanceláriu je jedným z kľúčových faktorov často vodeodolnosť. V tejto súvislosti sa často stretávame s dvoma termínmi: vodeodolná podlaha a vodeodolný systém. Hoci sa môžu zdať podobné, skutočnosť je taká, že predstavujú dve veľmi odlišné úrovne ochrany. V tomto článku vám predstavíme rozdiely medzi vodeodolnou podlahou a vodeodolným systémom a prečo vodeodolná podlaha sama o sebe nezaručuje kompletnú vodeodolnosť bez správneho systémového riešenia.

Vodeodolná podlaha a vodeodolný systém – Aký je v nich rozdiel? Celý článok »

Novinky, Poradňa
Scrubber Pallmann Turbo Scripper v akcii.

Čo je Scrubber a prečo sa používa pri čistení podláh?

V dnešnej dobe je čistota priestoru na prvom mieste takmer u každého, a práve preto sa scrubber stáva neoddeliteľnou súčasťou údržby podláh v komerčných, priemyselných, ale aj rezidenčných priestoroch. Toto sofistikované zariadenie navrhnuté na hĺbkové čistenie hrá kľúčovú úlohu v zachovaní estetiky a hygieny podlahových povrchov.

Čo je Scrubber a prečo sa používa pri čistení podláh? Celý článok »

Novinky, Poradňa
Plesne a iné nástrahy pri interiérových podlahách.

Plesne a ďalšie Nástrahy: Prevencia a Riešenia v Podlahových Systémoch

Pri správnej údržbe podlahových riešení je dôležité byť si vedomí rôznych nástrah, ktoré môžu ohroziť ich kvalitu, vzhľad a dlhovekosť. Existuje celý rad faktorov, ktoré môžu podlahy negatívne ovplyvniť, od plesní až po mechanické poškodenie. Poďme si bližšie rozobrať tie najčastejšie z nich.

Plesne a ďalšie Nástrahy: Prevencia a Riešenia v Podlahových Systémoch Celý článok »