Laminátová podlaha Parador Basic 200 Orech vlašský P1426419

16,99  / m2

14,16  bez DPH

Hľadáte podlahovú krytinu, ktorá vás nebude stáť majetok, ale zároveň nechcete ustúpiť z kvality? Zoznámte sa s našou radou Basic – lákavou laminátovou podlahou pre váš krásny domov! Obzvlášť dekor laminátovej podlahy Parador Basic 200 Orech vlašský P1426419 zaujme svojou autentickou štruktúrou a povrchovými vlastnosťami. Jej realistický vzhľad dreva vytvára prirodzený a autentický pocit vo vašom interiéri.

Obsah balenia: 2.99 m2

Dodanie 2-4 týždne od potvrdenia objednávky

Cena montáže podlahy závisí od miesta inštalácie a rozmerov. Pre doplnenie informácií vás budeme kontaktovať.

Chcete poradiť s nákupom alebo objednať telefonicky? Volajte 0915 732 602

Po - Pia 10:00 - 18:00 | So 9:00 - 12:00

Doprava za 30,00 € po celej SR

Jednotná cena dopravy pre všetky typy podláh.

Zdieľať
WhatsApp
Poslať emailom

Laminátová podlaha Parador Basic 200 Orech vlašský P1426419

Hľadáte podlahovú krytinu, ktorá vás nebude stáť majetok, ale zároveň nechcete ustúpiť z kvality? Zoznámte sa s našou radou Basic – lákavou laminátovou podlahou pre váš krásny domov! Obzvlášť laminátová podlaha Parador Basic 200 Orech vlašský P1426419 zaujme svojou autentickou štruktúrou a povrchovými vlastnosťami. Jej realistický vzhľad dreva vytvára prirodzený a autentický pocit vo vašom interiéri.

Rada Basic je stvorená na to, aby vyhovovala vašim každodenným potrebám, a zároveň bola ľahko udržateľná. S ochranou proti napučaniu hrán vám ponúka bezstarostné bežné používanie. Svojou odolnosťou a zdravotnou nezávadnosťou je ideálnym riešením pre rôzne oblasti vášho bývania.

S našou patentovanou technológiou Safe-Lock PRO si môžete byť istí vysokou stabilitou a presnosťou pokládky. Užite si tak rýchlo a ľahko našu laminátovú podlahu „Made in Germany“.

  • Laminát je odolný, zdravý a mimoriadne ľahko sa oň stará.
  • Je ideálny na použitie v najrôznejších obytných priestoroch.

Aké sú laminátové podlahy Parador? 

Nechcete len obyčajnú podlahu. Chcete umenie, ktoré vám každý deň prináša inšpiráciu. To je to, čo vám ponúkajú kvalitné laminátové podlahy od Paradoru.

Laminát, tento zázrak z dreva, je nielen prírodný materiál, ale aj zdrojom nekonečnej inšpirácie. Svojou takmer 100% drevenou zložkou a vysoko hustými drevovláknitými doskami prináša autenticitu prírody priamo do vášho domova. Spolu s dekoračnými papiermi sa stáva každá podlaha unikátnym umeleckým dielom.

V sortimente laminátových dekorov od značky Parador nájdete nielen prírodné vzory dreva, ale aj odvážne imitácie kameňa či betónu. Ich povrchová štruktúra, hlboká či plochá, zaručuje nezameniteľný vzhľad a dotyk, ktorý vás privíta bez ohľadu na to, či vstúpite bosí, alebo v topánkach.

Vlastnosti

Hmotnosť 6,5 kg
Garancia výrobcu

15 rokov v obytných priestoroch, 5 rokov v komerčných priestoroch

Hrúbka

7 mm

Oderuvzdornosť

AC3/31

Odtieň

Tmavohnedá

Podlahové kúrenie

0,043 m2 K/W

Rozmer lamely

1285 x 194 mm

Typ montáže

Click systém

V drážka

Bez V drážky

Rozmer balenia

2,99