San Marco Workshop: Aplikácia dekoratívnych techník v spolupráci s Chilin ART TN – Pridajte sa k nám a zažite deň plný kreativity!

Workshop San Marco Trencin

San Marco Workshop – O čo sa jedná?

San Marco Trenčín v spolupráci s Chillin_ART_TN pozýva na prvý workshopu svojho druhu v našich končinách s tématikou Aplikácia dekoratívnych techník San Marco. Tento workshop je ideálnou príležitosťou pre všetkých kreatívnych nadšencov a priaznivcov DYI, ktorí si chcú skrášliť deň kúskom inšpirácie a tvorivosti, a aplikovať tieto novo nadobudnuté poznatky vo svojich budúcich DYI projektoch.

Pod vedením expertov zo San Marco budete mať príležitosť naučiť sa odporne aplikovať tri vybrané techniky dekoratívnych náterov – Marmorino Classico, Cadoro a Marco Polo Luxury. K tomu dostanete aj cenný know-how ohľadom ich využitia na rôznych plochách a v priestoroch. Nezáleží na tom, či ste skúsený umelec alebo úplný začiatočník – tento workshop je ideálny pre všetkých.

San Marco Workshop: Aplikácia dekoratívnych techník v spolupráci s Chilin ART TN - Pridajte sa k nám a zažite deň plný kreativity!

Čo vás čaká?

Naučíte sa nové techniky a spoznáte inovatívne metódy a nanášania troch dekoratívnych náterov San Marco:

Skúsený odborník zo San Marco vás prevedie celkovým procesom aplikácie a nanášania náterov – Od základov nanášacieho procesu až po dokončovacie detailné práce. K dispozícii budete mať tri nanášacie plochy a celý proces pri všetkých náteroch si vyskúšate sami „na vlastnej koži“.

San Marco Workshop: Aplikácia dekoratívnych techník v spolupráci s Chilin ART TN - Pridajte sa k nám a zažite deň plný kreativity!

Inšpirácia pre vaše budúce projekty: Svoje novozískané znalosti budete môcť využiť pri vlastných budúcich projektoch. San Marco odborník vám poskytne hodnotné rady v rámci predstavených, ale aj iných dekoratívnych techník, na aké materiály a do akých typov priestorov sú vhodné, a mnoho ďalších zaujímavých informácií, trikov a tipov.

Skvelá atmosféra: V priestoroch kaviarne Chillin Art vytvoríme uvoľnené a inšpirujúce prostredie, kde pre vás bude pripravené občerstvenie a nápoj podľa vlastného výberu (obe v cene prihlášky na workshop), a kde si môžete oddýchnuť pri šálke kávy alebo chutného obeda. Budete mať možnosť spoznať sa s novými ľudmi, ktorí majú podobné záujmy ako vy a zdieľať svoje nápady a skúsenosti, alebo sa prípadne inšpirovať od ostatných.

Ak náhodou neviete, kto by vám zatiaľ postrážil deti, nezúfajte – Pre deti budeme mať pripravený uzavretý detský kútik s množstvom aktivít, takže sa budete môcť bezstarostne sústrediť na workshopové aktivity, zatiaľ čo si vaše ratolesti budú kresliť a hrať sa s rovestníkmi.

San Marco Workshop: Aplikácia dekoratívnych techník v spolupráci s Chilin ART TN - Pridajte sa k nám a zažite deň plný kreativity!

Harmonogram Workshopu

  1. Úvodná Prezentácia San Marco (10:00 – 10:20):
    • San Marco expert predstaví možnosti, techniky a základy nanášacieho procesu troch pripravených dekoratívnych náterov – Marmorino, Cadoro a Marco Polo Luxury
  2. Praktická Časť na Plochách (10:30 – 12:00):
    • Účastníci pod dohľadom experta postupne aplikujú tri nátery na predpripravené plochy.
    • Každý účastník sa naučí aplikovať všetky tri nátery – Zatiaľ čo bude prvá vrstva prvého náteru schnúť, bude sa pokračovať s druhým a tretím.
  3. Obedná Pauza (12:00 – 13:00):
    • Pre účastníkov bude pripravené občerstvenie a nápoj podľa vlastného výberu, všetko v cene prihlášky na workshop.
    • V kaviarenských priestoroch Chillin Art TN si budete môcť dať chutný plnohodnotný obed aj kávu.
  4. Praktická časť – Dokončenie (13:00 – 15:00):
    • Účastníci za asistencie experta pokračujú v druhej a dokončovacej fáze započatých náterov.
  5. Záver a Rozlúčka (15:00 – 16:00):
    • Zhrnutie celodenných aktivít, poďakovanie účastníkom a koniec workshopu.

Bonusové aktivity

Reštaurovanie nábytku 
  • Druhý San Marco expert bude počas celého workshopu reštaurovať starý nábytok pomocou techník San Marco – prídťe sa inšpirovať!
Detský Kútik (10:00 – 16:00):
  • Pre deti je pripravený uzatvorený detský kútik.
  • Deti si budú môcť vyskúšať omaľovánky a maľovanie na výkresy s použitím San Marco farieb.
  • Pre deti budú pripravené aj darčekové predmety. 🙂

Ako sa prihlásiť?

Neváhajte dlho a rezervujte si svoje miesto už dnes! Počet miest na workshope je obmedzený a rýchlo sa míňajú.

Pre prihlásenie stačí vyplniť záväznú prihlášku vo formulári nižšie, alebo nás stačí priamo kontaktovať správou na Facebooku alebo Instagrame kaviarne Chillin_Art_TN.

bit.ly/workshop-prihlasenie

Cena workshopu je iba 7 EUR/osoba. Prihláška bude považovaná za platnú až po odoslaní tejto sumy na účet uvedený v prihláške.

Tešíme sa na Vás! 😊